Våra Lynx Rifles modeller

Lynx TD15

Lynx TD15
Flaggskeppet av våra jaktgevär har en genial konstruktion: ett slipat aluminium middle block som har självständiga fästen för barreled action, fram- och bakstock. När du tar ner vapnet för att resa, lossas bakstocket med en skruv, medan den barreled action förblir fast.
LÄS MER ...

Lynx Light Hunter


TD15 Classic
Light Hunter-modellen levereras med valnötskolv av hög kvalitet. Den är konstruerad för drevjakt, stalking och andra situationer som kräver snabb laddning och noggrannhet. Alternativen för metallytebehandlingar är blånering, rostfritt stål och case-color härdning. Både höger och vänsterhandsversioner av detta gevär är tillgängliga.
Läs mer ...

Lynx English


TD15 Classic

Lynx English är ett lättviksvapen med en rak valnötskolv av hög kvalitet och en lågprofil i engelsk stil. Alternativen för metallytebehandlingar är blånering, rostfritt stål och case-color härdning.Både höger och vänsterhandsversioner av detta gevär är tillgängliga.
Läs mer ...

Lynx Target

TD15 Classic
Lynx Target är designad för sportskytte och viltmålsskytte-turneringar. Den har en laminerad kolv, pistolgrepp med tumhål, en justerbar cheek piece och två UIT-rails. Både högerhänta och vänsterhänta versioner finns tillgängliga för detta geväret.
Läs mer ...

Lynx Presence 15

Products Presence 5 border
Light Hunter-modellen är ett lättviktsgevär med valnötskolv av hög kvalitet. Den är konstruerad för drevjakt, stalking och andra situationer som kräver snabb laddning och noggrannhet. Alternativen för metallytebehandlingar är blånering, rostfritt stål och case-color härdning. Både höger och vänsterhandsversioner av detta gevär är tillgängliga.
Läs mer ...

Lynx Rifles brochure 2017

lynx rifles brochure border
The Lynx Catalogue is available to download and browse online. There are a full list of details and specifications within the catalogue, but if you need any further assistance or advice, you can contact us direct.
Läs broschyren online ...
­